4 ting du faktisk kan få økologisk

Der er flere og flere der vælger at gå over til økologiske produkter. Dette gælder ikke kun fødevarer, men også andre produkter som vi bruger i hverdagen. Du kan faktisk få en lang række af produkter i økologisk udgave, og her er 4 af dem.

1. Økologisk frugt og grønt

Det er selvfølgelig muligt at få økologisk frugt og grønt. Du kan få dem i de fleste supermarkeder, men du kan også købe det på markedet eller hos din lokale grønthandler. Økologisk frugt og grønt er produceret uden brug af kunstige gødning og sprøjtemidler, og det er derfor godt for både miljøet og din sundhed. Det er ikke nødvendigvis dyrere at købe økologisk frugt og grønt. Du kan få det til samme pris som anden frugt og grønt, men du kan også få det lidt dyrere. Det er ikke nødvendigvis fordi økologisk frugt og grønt er mere dyrt at producere, men det er ofte en slags kvalitetsvare. Der er flere og flere der køber økologisk frugt og grønt, og derfor er der et stort udvalg af det i supermarkederne.

2. Økologisk sengetøj

Der er også muligt at få økologisk sengetøj. Du kan fx få økologiske bambus faconlagen, økologisk hamp dynebetræk og økologisk bomuldspude. Økologisk sengetøj er produceret uden brug af sprøjtemidler og kemikalier, og det er derfor godt for miljøet. Det kan fx være økologisk bambusdynebetræk. Det er dynebetræk der er fremstillet af bambus. Bambus er en naturlig fiber, og det er derfor godt for miljøet. Dertil har disse materialer også andre gode egenskaber end bare at være økologiske. Tager vi f.eks. bambus, så er det også allergivenligt og åndbart.

3. Økologisk brød

Det er også muligt at få økologisk brød, og det er faktisk noget af det, som du får mest for pengene, når du køber økologiske produkter. Der er nemlig ikke nogen forskel i smag eller udseende på brød der er lavet af økologisk mel og brød der er lavet af almindeligt mel. Dertil er der også flere og flere der går over til økologisk brød, og derfor er der et stort udvalg af økologiske brød i supermarkederne.

4. Økologisk tøj

Det er også muligt at få økologisk tøj. Det er tøj der er fremstillet af bæredygtige materialer, og det er tøj produceret uden brug af sprøjtemidler og kemikalier. Det er nemlig ikke kun tøj der laves af økologiske materialer der er økologisk, men også tøj der er produceret på en økologisk måde.

Arkiver

admini Skrevet af: