Nysgerrig på kultur og samfund?

Kender du til bloggen nyt-hjem.dk? Det er en blog om hjemmet, huset og haven med fokus på kultur og samfund. Læs mere her.

 

I det danske samfund har vi tradition for at gå meget op i vores hjem. Det er forskelligt fra fx Frankrig, hvor folk i hovedstæderne ofte mødes udenfor, på café eller restaurant. De spiser mindre hjemme, laver mindre mad og bruger byrummet på en helt anden måde, som det danske vejr ikke helt tillader. De har også typisk mindre plads i fx Paris, hvor folk i gennemsnit bor på halvt så meget plads som i København. I Danmark er der tradition for at indrette sig smukt, investere i hjemmet og have et veludrustet køkken med alt, hvad der skal bruges for at lave god mad hver dag. I Danmark har vi også en lang kultur for design. Vi er jo verdenskendte for vores møbeldesign, og det med god grund. Der sker enormt meget inden for møbeldesign i Danmark, og der er også mange unge designere, der laver spændende designprojekter. I vores familiekultur er aftensmåltidet det vigtigste ritual. Det er der, vi mødes og spiser sammen; der hvor man tjekker ind, og hører hinanden, hvordan dagen er gået. Søger du spændende artikler om bl.a. køkkenkultur, designermøbler til hjemmet og familiekultur, så kan du læse med på Nyt-hjem.dk, hvor der jævnligt bliver bragt spændende artikler til gratis læsning.

Bliv klogere hos Nyt-hjem.dk

På Nyt-hjem.dk kan du læse artikler om hjemmet i et samfundsmæssigt perspektiv. Der bliver jævnligt lagt nye blogindlæg op, og du vil uden tvivl kunne finde svar på dine spørgsmål. Hvis du drømmer om at købe hus eller gerne vil renovere, så kan du bl.a. finde gode og vigtige informationer om, hvordan du kan gå til sagen. Når man renoverer sit hus, så er det vigtigt at man tænker over den visuelle sammenhæng med de omkringliggende huse. Ofte bliver de sorte tagsten skældt ud af naboer, da de historisk tilhører godser og slotte, og de desuden blænder naboerne, da de reflekterer solens stråler. Der findes mange forskellige uskrevne regler iblandt boligejere, som er gode at kende til inden man kaster sig ud det, og hvis du gerne vil vide mere om den slags, så besøg www.nyt-hjem.dk. Det gælder også for haveejere. Der findes nogle gode tommelfingerregler for haveejere, som kan gøre livet lettere og skabe en mere dynamisk og harmonisk have. Havekultur er en stor ting i Danmark, og der er mange forskellige måder at indrette sin have på. Men hvis du søger gode råd og tips til, hvordan du kan få mest ud af din have, så besøg bloggen.

Arkiver

admini Skrevet af: